keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Joulunaikaa Staralla, osa 2

Toisella staraviikolla alkoi normityö sitomossa. Asiakkaita kävi paikanpäällä silloin tällöin, mutta suurin osa työstämme oli tilauksia, jotka tulivat sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakkaat koostuivat aina yksittäisistä henkilöistä suuriin yrityksiin, joista suurin osa oli jollain tavalla sidoksissa Helsingin kaupunkiin.
Viikkokimppuja toimitimme useisiin valtion ja kaupungin tiloihin.


Kukat saimme yleensä valita oman makumme mukaan, joten käytimme paljon sesonginkukkia ja vuodenaikaa sopivia värejä ja väriyhdistelmiä.

BTW!!Marras- ja joulukuun ajan koulu oli tauolla eli lähipäivillä ei järjestetty. Luonnonvara- ja floristisella-alalla joulunalusaika on aina varattu käytännön työskentelyyn johtuen alan sesonkiluonteisuudesta.




Tässä tehdään...



Tässä on valmista!                                                        Ja tässä mennään...


Mahtavaa oli muuten se, että Staran Kaupunginpuutarhalla on omat taiturinsa puu-, maalaus- ja metallitöille, joten saimme huomattavaa apua, jos ja kun piti floristisiin töihin saada esim. rakenteita.
Tilasimme myös parhaalta puuseppä-Juhalta mittatilausmaalatut oksat Finlandiatalolle, jossa koristelimme Ylipormestarin itsenäisyyspäiväjuhlan, lapsille,  Muumi-teeman mukaisesti. Sinisen piti olla prikulleen muuminsininen. 


Loppuun vielä muutama kuva Talvipuutarhasta, jonka Hilkka apureineen koristelee aina teeman mukaisesti...täällä tuli muutaman kerran käytyä ruokatunnilla ihastelemassa :)



Hyvää pikkujoulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti